FOK! Nieuws Jaaroverzicht 2004


Jan / Feb / Maa / Apr / Mei / Jun / Jul / Aug / Sep / Okt / Nov / Dec

De 12 opmerkelijkste berichten van 2004!
Behalve dood en verderf waren er het afgelopen jaar ook weer een hoop opmerkelijke berichten te lezen op FOK!. Wij hebben de twaalf, naar onze mening, leukste berichten voor jullie geselecteerd en op een rijtje gezet.

Een kok van een restaurant in de Amerikaanse staat Illinois blijkt sperma te hebben verwerkt in zijn gerechten. Hij vermengde zijn goedje minstens twee keer in een dressing van mosterd, dit omdat hij bepaalde mensen niet uit kon staan. Wie waarschijnlijk ook iemand niet uit kon staan, is een 37-jarige snackbareigenaar uit het Britse Lancashire. De man vermoordde zijn schoonmoeder, haalde haar door de vleesmolen en serveerde haar hoogstwaarschijnlijk op een broodje aan zijn klanten. Ook niet al te fris is iets wat een dronken automobilist overkwam. De Amerikaan reed ruim twintig kilometer rond met het onthoofde lijk van zijn vriend naast zich. De man raakte zijn hoofd kwijt toen hij het uit het raam stak en tegen een steunkabel van een telegraafmast knalde. Een stuk sterker is de kop van een bouwvakker uit Los Angeles; Isidro Mejia krijgt zes spijkers van een krachtig spijkerpistool in zijn hoofd, maar weet het wonder boven wonder zonder blijvende schade te overleven.

Nog griezeliger is iets wat een Colombiaanse vrouw overkwam; ze wordt op straat gedrogeerd door een vrouw en vervolgens meegenomen naar een plek waar een paar mannen haar buik en baarmoeder opensnijden en haar ongeboren baby eruithalen. De vrouw wordt achtergelaten in de veronderstelling dat ze dood is, maar weet het gebeuren ternauwernood te overleven. Ook de baby is een dag later weer terecht, waarna de twee kunnen worden herenigd. Wie niets steelt, maar zich wel na sluitingstijd in een winkel bevindt is een 50-jarige Duitse man. Hij valt in slaap tijdens het masturberen in een donker hoekje van een seksshop. Als het alarm van de winkel afgaat, komt de politie opdagen; ze denken dat het een inbreker is, maar de man laat hen bewijsmateriaal zien waaruit bijkt dat hij de waarheid spreekt.

Een man uit Roemenië gaat tevens niet erg voorzichtig om met zijn penis en lijmt er een condoom aan vast. Dit omdat de man geen kinderen meer wilde, wel graag seks had met zijn vrouw en het condoom te groot was. Het rubber wordt uiteindelijk met heel wat moeite van zijn geslachtsdeel verwijderd. Een boze Canadees doet geeneens de moeite om zijn lid te bedekken en rent naakt de landingsbaan van een vliegveld in Los Angeles op, om vervolgens het landingsgestel van een al rijdend vliegtuig te beklimmen. Neil Melly, die boos was omdat hij geen ticket had gekregen, wordt op tijd opgemerkt, waarna de piloten de start afbreken.

Ook Jezus en zijn moeder, de heilige maagd Maria, komen in het nieuws in 2004. De één, Jezus, verschijnt op een röntgenfoto, de ander in een tosti. Dit laatste gebeurde alweer tien jaar geleden, maar komt dit jaar in het nieuws doordat de tosti te koop wordt aangeboden op veilingsite E-Bay. Deze wordt uiteindelijk voor het bedrag van 28.000 euro gekocht door een casino. Geen tosti's, maar wel haar gestolen fiets terug krijgt een vrouw uit Amersfoort. Ze treft haar gestolen rijwiel aan in een advertentie op de voorpagina van de krant. Enkele dagen later heeft ze haar fiets terug. Een 72-jarige man uit Maleisië tenslotte trouwt voor de 53ste keer. Hij geeft zijn jawoord aan dezelfde vrouw die in 1957 zijn eerste bruid was.

Kijk hier om te stemmen op het meest opmerkelijke nieuwsbericht op FOK! van 2004.


Jan / Feb / Maa / Apr / Mei / Jun / Jul / Aug / Sep / Okt / Nov / Dec