FOK! zoekt webloggers

Gezocht: webloggers! Inderdaad, FOK!Blog (dé weblog van FOK!) kan altijd wel wat uitbreiding gebruiken. Waarom? Om onze weblog uiteraard nog beter en leuker te maken. Op dit moment kun je er al een gevarieerd aanbod aan blogjes vinden: van spelletjes tot geinige filmpjes, van vrouwelijk schoon tot bizar nieuws. En het leukste is natuurlijk een zo groot mogelijk verscheidenheid aan blogjes op een dag.

Zoek jij al altijd het internet af naar de meest leuke dingen om jezelf mee te vermaken? Waarom ga je het dan niet delen met de rest van FOK!? Lijkt het je leuk om alle rare/bijzondere/schattige/schokkende/etc. etc. dingen die je tegenkomt te bloggen, dan moet je snel reageren. Misschien ben jij dan wel de nieuwe collega blogger die wij zoeken!

Vragen we veel van je? Ja en nee: nee, je kunt bijna alles bloggen wat je maar wil (zolang het maar binnen de policy blijft), ja, we verwachten wel dat je regelmatig blogjes maakt, dat je actief meedenkt om de weblog te verbeteren en dat je feeling hebt met FOK!. Lijkt het je wat, stuur dan snel een mail naar weblog@fok.nl. Heb je vragen of wil je meer weten, dan mag je uiteraard ook altijd mailen!