Volg het WK op FOK!

Icoon WK 2006 De aftrap van het WK voetbal zal morgen om 18.00 uur in Duitsland plaatsvinden. Natuurlijk kun je het hele WK op FOK! volgen. Zowel op de Frontpage als op het WK 2006-forum, en vooral op WK2006.fok.nl.

Op de Frontpage zal van iedere wedstrijd een kort verslag verschijnen, en uiteraard zal opmerkelijk randnieuws hier geplaatst worden. Voor uitgebreidere wedstrijdverslagen kun je terecht op WK2006.fok.nl. Daar kun je ook rondkijken als je graag wilt weten welke teams er op oorlogssterkte zijn, en welke er te kampen hebben met blessures.

Dergelijke informatie is natuurlijk onmisbaar als je meedoet aan een poule met vrienden, op het werk, of misschien ook wel op WK2006.fok.nl. Voor de laatste poule heb je nog tot vannacht 00.01 uur de tijd om je in te schrijven. Je vindt de speciale WK-subsite van FOK! door in het navigatiemenu bovenaan je scherm op 'wk' te klikken.

Mocht je als echte voetbal-diehard willen discussiëren over de opstelling van het Nederlands elftal of over het uiterlijk van de shirtjes, dan kun je terecht op het forum.