Chanty haalt rijbewijs

Nieuws van ons nieuwspostersteam! We wilden het jullie niet onthouden, dus bij dezen:

Na 235 lessen in een tijdsbestek van zes jaar heeft onze nieuwsposter Chanty nu dan toch echt haar rijbewijs gehaald. Zij haalde het roze papiertje vanochtend in Tilburg. Daarvoor was de hele stad echter op last van de politie wel afgesloten voor alle verkeer.

De politie kwam tot deze opmerkelijke actie in samenspraak met de rijschoolhouder en Chanty zelf, welke beiden niet erg tevreden waren over de rijstijl van de laatstgenoemde. De politie had 200 man op de been gebracht om het verbod te handhaven. Daarnaast waren er twintig ambulances aanwezig en stond er een traumahelikoper paraat voor eventuele ongelukken. Ook was de kooiconstructie van de auto, welke overigens voor de zekerheid niet de originele wagen was, verstevigd en droeg de examinator een beschermende nekbrace.

De examenauto na het examenHoewel Chanty welgeteld 33 paaltjes heeft geraakt, de auto door te hard rijden op elke drempel werd gelanceerd en de examinator nog een flinke buil heeft opgelopen durfde men het meisje niet te laten zakken. Dat zou namelijk betekenen dat zij nogmaals een examen zou moeten doen. En dat durfde de examinator, die nu al een rolberoerte opliep, niet meer aan.