50.000 FOK!kers geregistreerd!

Mijlpalentijd op FOK! Of althans: hoogste tijd voor op z'n minst één mijlpaal: de 50.000e geregistreerde user.

FOK! is zo'n 3,5 half jaar geleden langzaam begonnen met een forum en een frontpage. Het forum was (en is) het centrum van gezelligheid, en de frontpage was (en is) de plek waar je terecht kon voor leuke nieuwsberichtjes (en tegenwoordig ook serieus nieuws).

In die tijd hebben inmiddels dus al 50.000 mensen besloten dat ze mee willen doen met de vele discussies, een reactie willen plaatsen op het nieuws, meespelen in een van de managers, een inzending doen voor de prijsvraag, een fotoboekprofiel willen aanmaken of gewoon ff slap willen ouwehoeren met andere FOK!kers.

En nog steeds besluit de inmiddels meer dan 130 personen tellende crew elke dag dat we weer een dag vol FOK!plezier tegemoet gaan, dat we de frontpage, de managers en de weblog voorzien van nieuwe inhoud en ervoor zorgen dat het forum leefbaar blijft.

Nog steeds is FOK! een populaire hangplek op het internet. Eens in de zoveel tijd breken we een recordje (zoals in december de 1 miljoen pageviews-per-dag grens), en intussen blijven we onbeperkt groeien. Zoals we in een eerder mijlpalenbericht al zeiden: voorlopig zal FOK! ook wel zo die populaire hangplek blijven. Hopelijk ook voor de eigenaar van de kloon Real-User-50000, die speciaal voor deze gelegenheid de moeite heeft genomen een kloon precies op de 50.000 te mikken. We wensen alle geregistreerde en ongeregistreerde FOK!kers nog een lang en plezierig verblijf op FOK!

De FOK!crew