Donkey Kong Jungle Beat

Met alleen een innovatieve besturing kom je er niet. Nee, DKJB biedt veel meer! Het is namelijk de bedoeling om je vriendjes in de jungle te behoeden voor een hongersnood. Aan het eind van elke kingdom worden de bananen (Beats) geteld en krijg je zogenaamde crests voor het aantal bananen dat je hebt opgehaald. Is dat het? Nee, het is vervolgens ook nog de bedoeling opnieuw beats te verzamelen én om combo\\\'s te maken zodat de waarde van de bananen die je verzameld hebt hoger wordt. Je krijgt aan het einde van een kingdom ook nog een hint in de vorm van een filmpje die je laat zien hoe je betere combo’s kan krijgen of meer bananen kan verzamelen. De volgorde van levels is heel eenvoudig. Het spel bestaat uit een X aantal kingdoms. Elke kingdom bestaat uit twee levels en één eindbaas.
<\/center>

Als je eenmaal bij dit spel in je ritme komt zit je goed. Ik moet ook zeggen dat dit gevoel goed wordt opgewekt door de vrolijke primaten die trommelen en klappen als je bij het einde van je allereerste level komt. Maar een held heeft geen tijd voor viering! Je walst zo door naar het volgende level, en naar het volgende, en..

<\/center>

Zo zit je voor wel vier uur lang. Ja, dan heeft de gemiddelde gamer de laatste eindbaas al op z’n gat. Maar dan houd het nog niet op. Vervolgens moet je meer crests verzamelen om nog een paar andere kingdoms te unlocken. Zo wordt de speler dus gedwongen om kingdoms vaker te spelen om zo de meeste beats te verzamelen voor alle crests.