Review: Ferrari rijden

Trafficcontrol.nl is een bedrijf dat voor menig persoon een droom kan laten uitkomen. Als je de pagina van het bedrijf opent zie je meteen de volgende kreet:

"Wilt u iemand dé dag van zijn of haar leven bezorgen? Traffic Control biedt u deze mogelijkheid!! Vraag de cadeaubon aan en laat iemand een Slipcursus volgen of neem zelf de uitdaging aan om een van de activiteiten te volgen."

En activiteiten zijn er genoeg, voor ieder wat wils! Zo strepen we rijden in een Ferrari door op de lijstje van things-to-do, en als het aan Traffic Control ligt kun je er zo nog een aantal wegstrepen. Wat dacht je van een rondvlucht in een Helikopter? Een stuk crossen met een 4x4 off-road over een speciaal aangelegd terrein? Airborden met een soort mini-hovercraft? Of wil je liever in een Lamborghini of Porsche rijden? Het kan er allemaal!



Traffic Control organiseert de evenementen in Almere, Eindhoven, Weert en Emmen. De diverse activiteiten zijn daarnaast mogelijk als personeelsuitje of als cadeau via een cadeaubon.

Korting

Omdat FOK!kers natuurlijk maar arme mensen zijn, heeft FOK! korting voor je geregeld. Tot een jaar na vandaag geldig, geeft onderstaande bon je, tegen inlevering uiteraard, 10% korting op de huurprijs van een Ferrari bij Traffic Control! Deze korting geldt ook bij aanschaf van een cadeaubon. Als je op de bon klikt opent hij in een nieuw venster zodat je hem eenvoudig kunt uitprinten. Veel plezier!