FOK! Wat een weer! : Nat, natter, natst..

herfstbanner


Goedemorgen! 

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en zijn er vooral in het noorden en noordwesten buien, mogelijk met onweer. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.

Vanmiddag is het half bewolkt met enkele buien. Plaatselijk is onweer mogelijk. De maximumtemperatuur ligt rond 18°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6, aan de westkust mogelijk af en toe hard, windkracht 7.

Vanavond is het bewolkt en zijn er stevige buien, soms met onweer. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.

Komende nacht komen vooral in het westen buien voor, plaatselijk met onweer. Landinwaarts blijft het zo goed als droog. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig, in de kustgebieden krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. In de loop van de nacht neemt de wind nog iets toe en kan deze langs de kust en op het IJsselmeer af en toe stormachtig worden, windkracht 8. In de kustgebieden komen dan zware windstoten van 75-90 km/uur voor, aan zee mogelijk 90-100 km/uur.

Tot later!

 

 

Herfst in het Haagse bos (Foto: Ferry Passchier)
Herfst in het Haagse bos (Foto: Ferry Passchier)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.