FOK! Wat een weer: een enkel buitje, later zon

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het bewolkt en kan er plaatselijk wat (mot)regen vallen. In de loop van de ochtend breekt in het westen de zon soms door. De zuidelijke wind is meest matig en wordt in de loop van de ochtend westelijk. In het noordoosten blijft de wind nog lange tijd zuidelijk.

Vanmiddag komt er in het noordoosten en oosten eerst nog een enkele bui voor. Elders is het droog en breekt op steeds meer plaatsen de zon door. De maximumtemperatuur ligt rond 14°C. Er staat een matige wind uit westelijke richtingen.

Vanavond is het half bewolkt en op de meeste plaatsen droog. In het noordoosten kan mogelijk (dichte) mist ontstaan. Boven land is er weinig wind, langs de kust en op het IJsselmeer staat er een matige zuidelijke wind.

Komende nacht kan er in het noordoosten (dichte) mist voorkomen. Verder is het eerst overal droog, maar later in de nacht kan er in het westen weer wat lichte regen of motregen vallen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 4°C in het noordoosten en oosten tot 9°C in het zuidwesten. Boven land staat weinig wind, langs de kust en op het IJsselmeer staat er een matige wind uit het zuiden.

Tot morgen!

                   

Ouwesok legde dit fraaie buitje op de gevoelige plaat (Foto: Ouwesok)
Ouwesok legde dit fraaie buitje op de gevoelige plaat ((Archief)foto: Ouwesok) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.