Uitslag RKC - Vitesse

RKC heeft zaterdagavond het degradatieduel tegen Vitesse gewonnen. In het thuisduel wonnen de Waalwijkers met 3-1.

Bij rust stond RKC met 1-0 voor. David Min had de thuisploeg net voor het halfuur op voorsprong gezet met een rake kopbal uit een voorzet van Julian Lelieveld. Na het openingsdoelpunt werd Vitesse gevaarlijker en zou het tien minuten in de tweede helft toch wel de verdiende gelijkmaker maken. Paxten Aaronson zorgde voor de 1-1.

Vitesse bleef aanvallen en was ook sterker dan RKC, alleen gingen de Waalwijkers er toch met de overwinning vandoor. Een kwartier voor tijd kwam de thuisploeg uit het niet weer op voorsprong dankzij Reuven Niemeijer. Daarna was Vitesse het kwijt en zorgde Michiel Kramer in de slotfase voor de 3-1.