FOK! Wat een weer: droog maar veel wind

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is bewolkt maar wel droog. De wind uit west tot zuidwest is matig tot vrij krachtig, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7.

Vanmiddag is het droog en is er veel bewolking. De middagtemperatuur ligt rond 10°C. De wind komt uit het zuidwesten en is vrij krachtig, af en toe krachtig, windkracht 6. In de kustgebieden en boven het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, windkracht 6-7.

Vanavond kan er in de oostelijke helft wat lichte regen of motregen vallen, elders is het overwegend droog. De wind komt uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7.

Komende nacht kan het vooral in de oostelijke helft op veel plaatsen af en toe (licht) regenen. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind is zuidwestelijk en matig tot vrij krachtig, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7.

Tot morgen!

                   

Zonsondergang bij de sportvelden in Purmerend  (Foto: Pukeko)
Zonsondergang bij de sportvelden in Purmerend (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.