Uitslag Vitesse - Go Ahead Eagels

Mogge! 

Ik zal er helaas weer zelf een bericht over moeten plaatsen.  Ik zou bijna 'redactie sport' kunnen worden.  

Dat ik niet helemaal objectief ben, dat klopt wel een beetje.  

Voor de lezers: Vanmiddag was er ook een wedstrijd tussen Vitesse en Go Ahead.  En nee, de afloop was niet heel erg gunstig. Het werd wederom een nederlaag. Uiteraard zijn er complimenten voor de ploeg uit Deventer,

De rode kaart voor Wiilemson was zeker een smetje voor de wedstrijd. Totaal niet nodig, dus zonder hem gaan ze het volgende week best lastig krijgen tegen PEC, die een prima prestatie leverde bij Sparta. 

Dat terzijde. Op zich was de wedstrijd zeker niet zo dramatisch als wat we wel eens eerder gezien hebben. Er waren wel wat kansjes, maar er stond ook zeker een goede keeper bij Go Ahead. Onze aanwinst Meerdink deed ook echt zijn best, maar in je eentje red je het echt niet. 

Wonderen hoeven we echt niet te verwachten, het geluk was dat al onze concurrenten ook verloren. 

Het is allemaal hardstikke leuk en aardig, maar of je nu in de Eredivisie speelt, of een trapje lager in de Keuken Kampioen Divisie.. ook in de KKD zal er echt wel eens een bal in in het doel van de tegenstander moeten.

Zowel Philip als Edward zijn/waren mensen met een hart voor de club. Echter als we afzakken, dan mag je best wel wat strenger worden als je verliest zoals tegen Almere of Go Ahead uit. Dat waren toch wedstriijden waar er best wel straffen/sancties op mogen staan. 

Het verhaaltje dat de sfeer zo goed is op de trainingen vind ik nu een beetje een toneelspel aan het worden. Begin eerst maar eens om een goal te maken, en het doel is om in ieder geval eens een punt te halen. Aan leuk spel zonder resultaat hebben we nu even niets meer. 

Uitslag 0-2. 

Primeurman.