FOK! wat een weer: Met regen en een harde woei het nieuwe jaar in

winterbanner

Goede morgen!

Op verzoek zal het jaaroverzicht van Frutsel op WKN, iets ingekort worden en in een special worden gepost in de eerste week van januari 2024. Het hele overzicht is op het forum terug te lezen in WKN: WKN Jaaroverzicht 2023

Voor nu kijken wij een etmaal vooruit via het KNMI:

Vanmorgen: is het bewolkt en van het zuidwesten uit trekt regen over het land. Later volgen er enkele buien. Er staat een matige tot vrij krachtige zuid- tot zuidoostenwind, langs de kust en op het IJsselmeer is de wind krachtig of hard, windkracht 6 tot 7.

Vanmiddag: trekken er enkele buien over het land, mogelijk met onweer en hagel. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 9°C. De zuid- tot zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.

Vanavond: zijn er buien met daarbij kans op onweer, hagel en windstoten tot 70 km/uur. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.

Vannacht: het weer blijft wisselvallig met harde wind en regen. De temperatuur zal dalen tot 7 of 8 graden.

Niet echt geschikt weer om vuurwerk af te steken, geniet maar wees voorzichtig!

Tot volgend jaar!

                   

 

liebollenkraam (Foto: Politie.nl)
Zo goedkoop zullen we ze niet meer zien bij de oliebollenkraam (@Politie.nl)

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.