Judgement Day in World of Tanks

Terminator 2: Judgement Day komt naar World of Tanks op pc en World of Tanks Blitz met de release van een exclusieve, tijdelijke samenwerking in januari.

Van 12 tot en met 26 januari kunnen World of Tanks spelers op pc een reis maken met tanks, tijdreizen en veel gesmolten metaal. Battle Pass Special: Judgement Day is het evenement geïnspireerd op de blockbuster-film, met een speciale T-832-tank, unieke emblemen, inscripties met iconische zinnen, 2D-stijlcamouflages geïnspireerd op de filmscènes en vier voertuigcommandanten rechtstreeks uit het Terminator 2-universum. De campagne bestaat uit 50 fasen en iedereen kan aan het evenement deelnemen, omdat spelers de voortgang niet hoeven te activeren zoals bij hoofdstukken in reguliere Battle Passes.

Operatie Hasta la Vista is al aan de gang in World of Tanks Blitz en biedt spelers unieke beloningen, van een Cyborg-tank met een legendarische T-800-camouflage, 10 op de film geïnspireerde avatars, 4 zeldzame tankcamouflages en profielachtergrond. Het evenement is beschikbaar tot 31 januari en is gebaseerd op de Battle Pass-mechanica die uit 60 fasen bestaat. Na het voltooien van elke fase ontvangen spelers de beloningen.