World of Tanks brengt Arnold Schwarzenegger en Milla Jovovich samen

Arnold Schwarzenegger en Milla Jovovich zijn samen te zien in World of Tanks. Zoals altijd heeft Wargaming weer een speciaal kerstevent in december. Dit jaar begeleiden de Hollywood-beroemdheden spelers voor de Holiday Ops, in de World of Tanks-franchise op pc, mobiel en console.

In de filmtrailer van Holiday Ops ondernemen Arnie en Milla de belangrijkste missie tot nu toe namelijk de feestdagen redden voor Arthur en zijn zoon Mikey. Ga met mee op een magische Holiday Express-trein die hen naar het hart van het dorp brengt, in World of Tanks.

Spelers zullen het duo in de game voor het eerst tegenkomen in de garage, waar ze uitdagingen en quests zullen toewijzen. Als spelers deze opdrachten overwinnen, ontvangen ze Arnie en Milla customization items zoals tank skins, thematische emblemen, inscripties, stickers en commandanten. De voiceovers van Milla en Arnold zullen te horen zijn in World of Tanks PC en console.

De feestdagen beginnen op 1 december en lopen tot 9 januari 2023. Elke spelversie heeft zijn eigen data en aanbod, aangepast aan de gameplay van dat platform:

  • In World of Tanks voor pc krijgen spelers te maken met een reeks missies en zoektochten om exclusieve Arnie en Milla aanpassingen te ontvangen en de kans om beide Holiday Ops actiesterren als tankcommandanten te hebben. Holiday Ops 2023 bevat een speciale evenementvaluta genaamd Resources. En alle feestelijke activiteiten zullen gebaseerd zijn op het verzamelen en investeren van deze middelen. Dat kan van 1 december tot 9 januari 2023.
  • In World of Tanks Modern Armor voor mobiel kunnen spelers zich in het komende seizoen aansluiten bij 'Team Arnold' of Team Milla' en deelnemen aan het Holiday Ops-evenement en de missies. Ze kunnen beloningen verdienen door te werken aan het doel van hun team; punten verdienen voor Holiday Ops personalisaties en content. Dit event is van 13 december tot 2 januari 2023.
  • World of Tanks Blitz voor consoles krijgt een volledige kalender met Holiday Ops activiteiten beschikbaar. Log in op het spel om automatisch een cadeau te ontvangen: Arnold en Milla avatars en bonussen in het spel. Win gevechten om beloningen met Arnold en Milla-thema's te verdienen, zoals camouflages, verzamelobjecten en het beste van alles: een profiel van Arnold. Dit event is van 17 december tot 27 december 2022.