Halloween in World of Tanks

Elke online game heeft wel iets met Halloween en ook diverse games in het World of Tanks-universum hebben de komende tijd een feestje met pompoenen.

Het is het seizoen van de heks in World of Tanks voor pc. Het Pumpkin Bash-evenement vindt plaats van 20 oktober tot en met 4 november. Sluit je aan bij een groep van tankvliegende heksen die verdwaald zijn op weg naar ons vliegtuig. Spelers ontvangen een vijfkoppige bemanning van charismatische personages met verschillende krachten om te gebruiken tijdens de komende gevechten. Spreek je spreuken uit in 15v15 PvP-gevechten in Tier VI-VIII-voertuigen op vier kaarten met Halloween-thema. Er zijn wat vreemde nieuwe spelelementen, waaronder superkrachten die voor het grijpen liggen op het slagveld, speciale vaardigheden die voor de strijd worden geactiveerd, onbeperkte respawns en meer.

De schatten van de Lost Pyramid roepen in World of Tanks Blitz voor Nintendo Switch, iOS, Android, Windows en MacOS. Tijdens dit evenement, dat plaatsvindt van 20 oktober tot 30 oktober, gaan spelers op zoek naar de piramide en als ze eenmaal gevonden zijn, zullen ze moeten vechten voor de rijkdommen die er zijn. De schatten van de Piramide zijn talrijk en omvatten een Premium Account, boosters, een certificaat voor x5 XP, credits en de Sinister Medjay-tank. Ook verbergt de schatkamer van de farao in de piramide nog meer rijkdommen en beloningen: tonnen middelen, avatars, camo's en zelfs de onwrikbare farao-tank.

Het tweede event voor Blitz is Operation Call of the Folio. Dat is al begonnen en duurt tot 29 oktober. Verloren tempels, zandstormen, exotische ziekten, en wilde dieren wachten daar op de spelers. Je kunt de Hunter's Moon Folio krijgen maar ook de andere beloningen: goud, boosters, met tot 4 soorten zeldzame camouflage voor in totaal 12 voertuigen, avatars en andere resources. Er gaan geruchten dat er iets donkers en eng op de loer ligt op het pad naar de Folio...

In de consoleversie van World of Tanks Modern Armor kun je Monster Mash spelen. De spelmodus met Halloween-thema is terug van 18 oktober tot 1 november. Als reactie op zijn populariteit onder spelers, zal Monster Mash dit jaar twee volle weken duren.

Tijdens dit evenement strijden spelers met Monster Tanks op een van de twee speciale Halloween-kaarten: Grim Graveyard of Dead City. Degenen die nog geen Monster Tank in de garage hebben gekocht, kunnen ook gemakkelijk de Monster Mash-modus spelen. Alle spelers hebben toegang tot The Spectre, een angstaanjagende Tier VI medium tank die gratis beschikbaar zal zijn in elke garage, exclusief voor het Monster Mash-evenement.