Releasetrailer voor Bakugan: Champions of Vestroia

Warner Bros. Games, Spin Master en WayForward hebben vandaag de launchtrailer voor Bakugan: Champions of Vestroia vrijgegeven. De game komt 4 november uit op Nintendo Switch.

Het spel is gebaseerd op de Bakugan-franchise, bekend van de avonturenanime, speelgoedlijn, het kaartspel en meer. Bakugan: Champions of Vestroia neemt spelers mee op reis en laat ze teams vormgeven voor strategische één-op-één gevechten en kennismaken met sterke Bakugan. In de 3D-wereld, verdeeld in verschillende districten met elk eigen gevechtsarena's, kunnen spelers communiceren met andere personages, missies ondernemen en op verkenning gaan met hun Bakugan-vrienden.

Bakugan: Champions of Vestroia is toegankelijk voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, betere spelers kunnen zich verdiepen in de details van het gevechtssysteem van de game. Verder kunnen ze hun gevechtsvaardigheden online één-op-één meten met vrienden of spelers van over de hele wereld om zo de ware kampioen van Vestroia te worden.

Bij de release is ook een fysiek Deluxe-pakket verkrijgbaar met daarin het spel, een exclusieve Ultima Dragonoid-bal (die in een Bakugan verandert), een Ultima Dragonoid ruilkaart, een Ultima Dragonoid magnetische sleutelkaart en twee krachtige BakuCores.