Jetskieen met waifu's in Kandagawa Jet Girls

Marvelous Europe kondigt aan dat hun jetski racegame Kandagawa Jet Girls op 25 augustus digitaal in de PlayStation Store voor PlayStation 4 en digitaal via Steam voor Windows zal verschijnen.

In Kandagawa Jet Girls spelen we de sport van de toekomst, Jet Racing. Elk team bestaat uit twee deelnemers die op een enkele Jet Ski zitten. De Jetter is verantwoordelijk voor het besturen van de jetski, terwijl de Shooter op tegenstanders kan schieten om hun jetski's uit te schakelen.

In de verhaalmodus van Kandagawa Jet Girls volgen we Rin Namiki. Ze droomt ervan een professionele Jetter te worden zoals haar moeder, en bij aankomst in Tokio raakt ze bevriend met Misa Aoi om een Jet Race-team te vormen op hun academie. De vriendschap trekt de aandacht van de andere academies en al snel begint de competitie om het beste Jet Racing-team te zijn. Naast het verhaal vinden we traditionele offline races in de Free Mode, zoals Time Attack en Quick Race, er zijn ook vier minigames en competitieve online multiplayer-modi voor maximaal vier spelers.

De game is gemaakt door het team achter Senran Kagura, dus het is ook niet vreemd dat Ryōbi en Ryōna, de zussen uit de serie zal bevatten als speelbare personages in het basisspel. De resterende cast van Senran Kagura-personages, waaronder Asukua en Yumi, Ikaruga en Yomi, Homura en Hikage, en Murasaki en Mirai, wordt na de release uitgebracht als downloadbare content via de PlayStation Store.

Kandagawa Jet Girls komt ook uit in een Digital Limited Edition. Deze bevat:

  • Kandagawa Jet Girls PlayStation 4 Game
  • Kandagawa Jet Girls Digital Soundtrack App
  • Kandagawa Jet Girls Avatar and Theme Pack

De Standard Edition zal €49.99 kosten, de Digital Limited Edition gaat €59.99 kosten.