IJskoude DLC komt naar Planet Zoo

Planet Zoo krijgt binnenkort zijn eerste DLC. Naast een gratis update voor alle spelers komt Planet Zoo: Arctic Pack op 17 december naar Steam met onder andere vier nieuwe diersoorten, nieuwe assets en twee nieuwe scenarios.

Met Planet Zoo: Arctic Pack kun je straks ijsberen, poolwolven, rendieren en Dalls schapen verwelkomen in je dierentuin, die elk met hun eigen uitdagingen en behoeftes komen. Daarnaast kun je met nieuwe beplanting, ijssculpturen en assets waarmee je een scandinavisch dorp kan bouwen je verblijven en de paden eromheen helemaal in stijl aankleden. Ook heeft Bernie Goodwin weer je hulp nodig met twee nieuwe scenarios voor gevorderde spelers, die zich afspelen in het koude Noorwegen en het hete Mexico.

Planet Zoo: Arctic Pack arriveert tegelijkertijd met de gratis 1.1.0 update, met onder andere een stamboom waarmee je de familiebanden van een dier in één opslag kan zien, nieuw sociaal gedrag voor lemuren, roedels voor zowel de Amerikaanse wolf als de poolwolf, en een optie om de veroudering van dieren te vertragen.

De DLC kost acht euro.

PlanetZoo6