Overleven in Left Alive

Square Enix heeft voor de survival shooter Left Alive nieuwe gameplaystijlen en strategieën onthuld die spelers binnen en buiten gevechten gebruiken om te overleven.

De nieuwe trailer is gesitueerd in het door oorlog verscheurde Novo Slava en laat zien hoe spelers op hun instincten moeten vertrouwen om hun eigen manieren om te overleven te ontdekken, waarbij ze gebruik maken van stealth-mechanics, craften, valstrikken en meer. De duistere, grimmige setting van Left Alive brengt ook zijn eigen uitdagingen met zich mee: spelers moeten de potentiële uitkomsten van hun interacties afwegen tegen die van andere overlevenden, aangezien deze uitkomsten elkaars overlevingskansen kunnen ondersteunen of juist belemmeren.

Left Alive volgt drie verschillende hoofdrolspelers, elk met hun eigen verhalen, missies en potentiële wegen naar verlossing. De game laat spelers gebruikmaken van verschillende, actierijke speelstijlen, waarin strategische stealth-manoeuvres samenkomen met hectische vuurgevechten en zenuwslopende confrontaties met zwaarbewapende troepen, pantservoertuigen en reusachtige mechs.

Er is een speciale Mech Edition in beperkte oplage beschikbaar, deze is nu exclusief in de Square Enix Online Store te pre-orderen voor € 159,99. Naast de collector’s box bevat de Mech Edition een Volk action-figure die is ontworpen door Takayuki Yanase, een hardcover art book van 80 pagina’s en een exclusieve Steelbook-hoes.

Left Alive is vanaf 5 maart 2019 beschikbaar voor PlayStation 4-systeem en pc via Steam.