Ex-vriend van dode 29-jarige Bianca opgepakt

De politie heeft op 6 december een 29-jarige man uit Barendrecht in zijn woonplaats aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de dood van zijn ex-vriendin Bianca van Es.

Onderzoek
Deze 29-jarige Rotterdamse vrouw werd op 30 november onder verdachte omstandigheden dood gevonden in haar woning aan de Luntershoek in Rotterdam. De dag erna werd een rechercheteam van 20 mensen geformeerd. Dat team heeft onder leiding van het Openbaar Ministerie onafgebroken onderzoek gedaan. Dit heeft geleid tot de aanhouding van de 29-jarige verdachte. Zijn woning wordt doorzocht en een auto is voor onderzoek in beslag genomen.

In kaart brengen
Het onderzoeksteam is nog steeds bezig de laatste dagen van het slachtoffer in kaart te brengen. Ook willen de rechercheurs weten met wie ze contact had. De politie komt daarom met name graag in contact met mensen die de laatste dagen iets verdachts hebben gezien in de Luntershoek. Maar ook andere informatie die verder kan helpen in het onderzoek is zeer welkom. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Ook is het mogelijk om een email aan het onderzoeksteam te sturen. 

Ex-vriend van dode 29-jarige Bianca opgepakt (Foto: Politie.nl)
Ex-vriend van dode 29-jarige Bianca opgepakt (Foto: Politie.nl)