Eerste trailer Ant-Man and the Wasp verschenen

Black Panther is nog niet eens in de bioscopen of Marvel Studios verrassen ons vandaag al met een eerste blik op hun derde film die in 2018 zal verschijnen: Ant-Man and the Wasp!

Om te voorkomen dat je vergeet dat na Avengers: Infinity War er nog een film verschijnt in het Marvel Cinematic Universe, heeft Marvel een spectaculaire trailer bij elkaar geknipt die ons al een redelijk goede indruk van de film geeft. Duidelijk is dat de gebeurtenissen uit Captain America: Civil War invloed hebben op het leven van Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evengeline Lilly). De film lijkt weer veel weg te hebben van een 'heist' movie, net zoals de eerste film van Ant-Man dit was. De trailer belooft weer leuke vondsten met het concept van de film, zoals een gigantische Hello Kitty Pez. Ook biedt de trailer een eerste blik op Ghost, de nieuwe villain die met zijn bijzondere krachten (onzichtbaarheid?) het onze helden weer knap lastig zal maken!

Ant-Man and the Wasp verschijnt op 18 juli in de Nederlandse bioscopen. Dat is bij hoge uitzondering bij Marvel bijna twee weken later dan de releasedatum in de VS. De releasestrategie van Marvel laat zich nog altijd een mysterie blijven.