LB: Vieze spiegel speelt Jennifer Lopez parten

Lekker belangrijk: nieuws dat je niet wil missen!

Jennifer Lopez ligt flink onder vuur op Instagram. Haar volgers betichtten J-Lo ervan een selfie te hebben bewerkt. Er was namelijk een vlekje op haar zij te zien. Volgens kritische volgers een slecht staaltje Photoshop. Volgens Jennifer gewoon een vieze spiegel.

De zangeres en actrice zette donderdag een foto op Instagram waarop ze haar strakke buik laat zien. Ze staat voor de spiegel en heeft haar smartphone in haar hand. Aan de zijkant van haar blote buik is echter een rare vlek te zien. Het commentaar is niet van de lucht. J-Lo wordt beschuldigd met Photoshop gespeeld te hebben en het fotobewerkingsprogramma maar matig onder de knie te hebben.

De beschuldigingen noopten Jennifer zelf ook te reageren op haar foto. "O jee... het is alleen maar een vlekje op de spiegel", schrijft het stijlicoon. "Geen Photoshop." Ze laat haar reactie volgen door een hele trits hashtags zoals #wishtherewasphotoshopforhaters en #lordblessthehaters.

Haar volgers lijken die uitleg niet helemaal te pikken. "Absoluut wel Photoshop", schrijft iemand. "Maar het is niet erg. Niet iedereen kan perfect zijn."


Zie je de onderstaande foto niet? Klik dan hier.

 

Ayyyyy... 😂

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op22 Jun 2017 om 10:01 PDT

Vieze spiegel speelt Jennifer Lopez parten
Vieze spiegel speelt Jennifer Lopez parten (Foto: BuzzE)