'Politie stormt woning Lindsay Lohan binnen'

De politie heeft afgelopen weekeinde op de stoep gestaan bij Lindsay Lohan. De actrice zou knallende ruzie hebben gehad met haar aanstaande Egor Taravasov. Boulevardkrant The Sun publiceerde een video van het voorval.

In de video van drie minuten is te zien hoe Lindsay vanaf haar balkon om hulp roept. "Alsjeblieft. Hij heeft me net gewurgd. Hij probeerde me te vermoorden", roept de dertigjarige actrice, gevolgd door naam en adres.

Vervolgens is te zien dat Lindsays verloofde, de 22-jarige Egor, het balkon op komt lopen. "Doe het dan. Ik daag je uit het nog eens te doen. Je bent gestoord. Je hebt hulp nodig. Dit is mijn huis, verlaat het." Ook is te horen dat Lindsay zegt 'klaar' te zijn met de Russische miljonair. "Ik hou niet meer van je."

In verwachting

Volgens The Sun trapte de politie de deur van Lindsays appartement in, maar troffen agenten niemand meer aan in de woning.

Lindsay trok zaterdag op social media flink van leer tegen haar verloofde. Volgens de actrice bedroog hij haar met een Russische prostituee. Lindsay suggereerde bovendien in verwachting te zijn van Egor.

'Politie stormt woning Lindsay Lohan binnen'
'Politie stormt woning Lindsay Lohan binnen' (Foto: BuzzE)