Jochie krijgt naaktfoto's schoonmoeder

Een veertienjarig ventje uit Akron, in de Amerikaanse staat Ohio, is voor het leven getekend. Hij heeft namelijk naaktfoto's gekregen van zijn 47-jarige schoonmoeder.

Het schokkende verhaal kwam aan het licht toen de moeder van het slachtoffer op 6 januari in de telefoon van haar zoon gluurde. Hierin stuitte de vrouw niet alleen op naaktfoto's van Dodi Charisse Wade, maar ook op expliciete sms'jes en zelfs een paar naaktfilmpjes van de vrouw in kwestie.

Moederlief stapte hierop direct naar de politie. Bromsnor trof in de smartphone verschillende expliciete beelden van Wade aan. Deze zijn tussen 22 november en 25 december vorig jaar geschoten. Ook heeft de politie ontdekt dat de ouwe vrijster diverse malen aan het knaapje had gevraagd om haar eens flink uit te wonen.

De liefde tussen het arme kereltje en zijn vriendinnetje is inmiddels over en uit. Wade is gisteren door agenten in de boeien geslagen. Haar wordt onder andere het toebrengen van ernstige schade aan minderjarigen ten laste gelegd.

WadeHet zou je schoonmoeder maar zijn. We wensen het slachtoffer dan ook veel sterkte toe
(foto: Summit County Jail)