Duitse polizei op Marokkanenjacht in Maghrebkwartier

Nu het politiek correcte taboe op het rapporteren van van criminele daden door Noord-Afrikanen, ook wel bekend onder de noemer Marokkaan, gebroken lijkt, durft de Duitse politie een rapportage te openbaren, genaamd 'het Casablanca rapport' waarin ruim 4000! misdrijven door 1000 Marokkanen gepleegd, worden geopenbaard. Deze Marokkanen lijken grotendeels afkomstig uit het zogenaamde Maghrebkwartier, weet de NOS.

In het Casablanca rapport wordt gerept over de criminaliteit in Düsseldorf door Marokkanen. Echter wordt er ook gelinkt naar het nabij gelegen Keulen. Daar donderde het in de nieuwjaarsnacht niet enkel van het vuurwerk, maar ook van de aanrandingen en ander misdadig gedrag door vermeende niet-Duitsers.

Daarvan waren er een aantal nog opzoek naar asiel. Een niet onaanzienlijk Marokkaans deel echter, dat zich vergreep aan westerse vrouwen die niet volgens de islamitische norm waren gekleed, bestonden uit al ingeburgerde Marokkanen blijkt nu.

Naar aanleiding van dit gegeven is de Duitse politie een razzia gestart om daders op te sporen in wat in de Duitse volksmond bekend staat als 'het Maghrebkwartier'.