PlayStation-bezitters grootste rukkers van de consolemarkt

Fapdomein Pornhub heeft wederom wat interessante cijfers gepubliceerd over het gedrag van haar bezoekers. Volgens het jaarverslag over 2015 zouden PlayStation-gamers verantwoordelijk zijn voor bijna 50% van alle bezoeken onder consolerukkers.

Daar moet allereerst wel bij worden opgemerkt dat PlayStation 4 qua aantallen verkochte consoles een significante voorsprong heeft op Xbox One, en ontzettend goed verkocht heeft in het afgelopen jaar. De exacte percentages aan console-traffic naar Pornhub voor PlayStation en Xbox zijn respectievelijk 46,9% en 37,9%, waarna pas veel later de Nintendo Wii te vinden is op plaats drie, met slechts 8,9%.

Het is niet de eerste keer dat Pornhub een gamegerelateerde trend waarneemt in het bezoekersgedrag. In november vorig jaar werd er al een trend waargenomen bij de release van Fallout 4, die zorgde voor een flinke dip in het aantal bezoekers aan de onzedelijke trekpleister. Bekijk de resultaten hieronder; absolute aantallen van de bezoeken per console zijn niet prijsgegeven.

Pornhub-traffic vanaf gameconsoles (Pornhub.com)
Pornhub-traffic vanaf gameconsoles