Nieuwe radioshow voor Sander de Heer

Sander de Heer en Yora Rienstra zijn vanaf het nieuwe jaar samen te horen in een nieuw radioprogramma bij de VARA op NPO Radio 2, heeft de zender vrijdag bekendgemaakt.

Sander en Yora gaan samen een nieuw programma presenteren in het weekend, zowel op zaterdag als op zondag van 14.00 uur tot 16.00 uur. Sander laat weten dat nog niet bekend is hoe het programma eruit gaat zien, 'maar dat het iets totaal nieuws gaat worden staat vast'. "Wij zijn de kers in de erwtensoep; geen combinatie maar je moet het toch eens proberen als je durft", vult Yora aan.

De Heer presenteerde vrijdag de laatste uitzending van zijn ochtendprogramma De Heer ontwaakt. Vanaf maandag is Gerard Ekdom in de ochtend te horen bij Radio 2. Hoofd Radio BNN-VARA Tessel van der Lugt laat weten blij te zijn met het nieuwe programma voor Sander. "Sander de Heer is van enorme waarde voor de VARA op NPO Radio 2. Ik ben daarom heel blij dat we hem na de komst van Gerard Ekdom kunnen behouden en kijk uit naar het programma dat hij straks samen met Yora gaat maken. Ik twijfel er niet aan dat dit duo het beste in elkaar naar boven gaat halen."

Yora is nog tot eind dit jaar op zondag te horen met Ha! Die Yora op NPO Radio 2.

Nieuwe radioshow voor Sander de Heer
Nieuwe radioshow voor Sander de Heer (Foto: BuzzE)