'Beyoncé wil weg uit echtelijke woning'

Beyoncé wil haar biezen pakken. De 32-jarige zangeres, wier huwelijk met Jay-Z volgens diverse Amerikaanse media in zwaar weer verkeert, zou in New York appartementen hebben bekeken. "Ze was heel stil, net of ze in het geniep naar de woning aan het kijken was", vertelde een ooggetuige, die zag dat Beyoncé een penthouse inspecteerde, aan The New York Post.

De zangeres toonde een paar weken geleden al interesse in het luxe onderkomen in Chelsea. Vlak voor Beyoncés woningjacht kwam de beruchte video van de liftfittie van Jay-Z en haar zusje Solange naar buiten.

Aan de woning waarop Beyoncé haar oog heeft laten vallen, hangt volgens The New York Post een prijskaartje van 21,5 miljoen dollar. Jay-Z werd niet gespot in de buurt van het penthouse, wat volgens ingewijden betekent dat de 44-jarige rapper niet meeverhuist. Bij eerdere vastgoedaankopen van het echtpaar was Jay-Z volgens hen altijd nauw betrokken.

Bovendien zou de rapper er niet aan moeten denken de echtelijke woning in Tribeca te moeten verlaten. Het appartement dat Beyoncé bekeek is bijna de helft kleiner dan het huidige onderkomen van de zangeres, rapper en hun dochter Blue Ivy. "Ik weet zeker dat Jay niet naar een kleinere woning verkast", stelt een ingewijde.

Volgens de bronnen wijst alles erop dat Beyoncé een nieuw onderkomen voor zichzelf en Blue Ivy zoekt. "Dat appartement van twintig miljoen dollar is echt niet voor haar moeder of zus, dat is zeer onwaarschijnlijk."

Geruchten dat het huwelijk van Beyoncé en Jay-Z op springen staat, doen al maanden de ronde. De rapper zou de zangeres meermaals hebben bedrogen. The New York Post schreef zondag nog dat het niet de vraag is of, maar wanneer de twee uit elkaar gaan. Beyoncé en Jay-Z, die momenteel samen op tournee zijn, zouden alleen nog voor het geld bij elkaar zijn.