Kim Kardashian ontkracht huwelijksroddels

Kim Kardashian heeft even een aantal zaken rechtgezet. Via Twitter benadrukte de realityster woensdag onder meer dat ze nog niet getrouwd is met Kanye West, hoewel verschillende media na het weekeinde hadden geschreven van wel.

"Ik zie zo veel verschillende verhalen verschijnen", aldus Kardashian, die volgens roddels haar jawoord had gegeven aan West tijdens een geheime ceremonie in Los Angeles. "Ik ga ze niet allemaal bestrijden, maar een aantal dingen wil ik even rechtzetten."

Naast de mededeling dat ze nog niet in het huwelijksbootje is gestapt, laat de 33-jarige Kardashian weten dat haar huwelijk niet te zien zal zijn in haar eigen realityserie Keeping Up with the Kardashians. "Je krijgt alles te zien tot aan de bruiloft en daarna. We hebben besloten het dicht bij onszelf te houden en alleen foto's naar buiten te brengen."

Een gastenlijst is volgens de brunette ook nog niet bekendgemaakt, hoewel online verschillende lijstjes circuleren. "We hebben zeker geen 1600 mensen gevraagd, zoals ik ergens las. We houden het juist erg klein en intiem." En niemand heeft de bruidsjurk van de toekomstige bruid nog gezien, beweert Kardashian. "De foto's die ik zie, zijn oud of bewerkt met Photoshop. Dat is het. Geloof niks van wat je leest, tenzij je het van ons hoort."