Krajicek en De Vroome door in Kreuzlingen

Misa Krajicek en Indy de Vroome hebben de tweede ronde bereikt van het ITF-25k toernooi in het Zwitserse Kreuzlingen. Krajicek won in drie sets van Amra Sadikovic(Zwi, WTA-271) en De Vroome wist Corinna Dentoni (Ita, WTA-295) te verslaan. 

De Vroome had een makkelijke wedstrijd tegen Dentoni. Het werd 6-2 en 6-4. De nummer 234 van de wereld brak vroeg in beide sets en nam zo snel afstand van Dentoni. De Nederlandse kon vertrouwen op haar goede service, ze sloeg negen aces en kreeg slechts één breakpunt tegen.

Krajicek had het lastiger tegen Sadikovic. De setstanden waren 6-4, 3-6 en 7-6 (1). De geboren Delftse sloeg elf aces, maar gaf ook acht punten weg door dubbele fouten. In de tweede ronde speelt Krajicek tegen de als vierde geplaatste Laura Siegemund (Dui, WTA-183) of Jil Belen Teichmann (Zwi, WTA-843/wc).

De Vroome treft in de tweede ronde sowieso een dame uit Tsjechië. Het wordt of de als derde geplaatste Eva Binerova (WTA-163) of Barbora Krejcikova (WTA-329). Ook Cindy Burger is actief in Kreuzlingen. Zij speelt in de eerste ronde tegen Timea Bacsinszky (Zwi, WTA-195[5])