Advocaten willen video plassende Bieber tegenhouden

De advocaten van Justin Bieber zijn niet blij met videomateriaal dat is opgenomen na de arrestatie van de zanger in Miami Beach. Op een filmpje zou te zien zijn dat Bieber zijn blaas leegt in de cel, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Biebers advocaten proberen nu via de rechter voor elkaar te krijgen dat er geen materiaal meer naar buiten komt voor zij het hebben gezien.

Volgens een ingewijde is er filmmateriaal waarop te zien is hoe Bieber strompelt en struikelt terwijl hij een aantal tests ondergaat. Ook zouden bij het plassen in zijn cel zijn edele delen in beeld komen. "Dit lijkt me een goede reden voor zijn advocaten om te proberen te voorkomen dat het materiaal naar buiten komt", aldus de bron. "Als ik het beeld wilde schetsen dat mijn cliënt onschuldig is, zou ik ook niet blij zijn met zo'n video."

De 19-jarige Bieber werd eind vorige maand opgepakt omdat hij onder invloed van marihuana en medicijnen achter het stuur zat. Hij verzette zich tegen zijn arrestatie en reed met een ongeldig rijbewijs. Op 3 maart moet hij zich verantwoorden voor een rechter.