Miley Cyrus: Bieber te rijk voor problemen

Miley Cyrus vindt dat Justin Bieber te veel geld heeft om in de problemen te komen. "Je hebt zo veel geld. Betaal mensen om te zorgen dat je niet in de problemen komt", zei de zangeres donderdag tegen Jay Leno in de Amerikaanse The Tonight Show. Bieber kwam deze maand meerdere malen in aanraking met jusitie.

"Organiseer feestjes in je eigen huis. Laat een nachtclub in je huis bouwen", adviseert Cyrus de 19-jarige Bieber. Het Canadese tieneridool gaf zichzelf woensdag aan in Toronto omdat hij vorige maand een limousinechauffeur meerdere malen zou hebben geslagen. Ook werd hij vorige week opgepakt na een straatrace en was toen onder invloed van medicijnen en wiet. De geruchten gaan dat Bieber worstelt met verschillende verslavingen.

De 21-jarige Cyrus komt ook geregeld in het nieuws omdat ze niet vies is van een jointje. "Alles wat ik doe is legaal in Californië", zegt de zangeres lachend. Ook haar opmerkelijke outfits, sexy optredens en gebrek aan kleding in videoclips zijn vaak het onderwerp van gesprek. "Ik doe niets illegaals, dus dat is goed."