Bieber langzaam maar zeker naar de tyfus

Het gaat niet zo goed met kinderidool Justin Bieber. Bieber zat vrijdag urenlang vast op een vliegveld vlakbij New York omdat zijn privévliegtuig werd onderzocht op drugs. Uit het toestel kwam een wietlucht, maar er werden geen drugs gevonden. Bieber werd deze week voor de tweede keer in korte tijd gearresteerd. Woensdag meldde hij zich bij de politie in Toronto omdat hij klappen zou hebben uitgedeeld aan een limousinechauffeur. Vorige week werd Bieber in Miami Beach in de boeien geslagen. De zanger zat onder invloed achter het stuur, hij had geblowd en medicijnen geslikt.

Ook in Los Angeles wordt hij in de gaten gehouden. De zanger zou het huis van zijn buurman eerder deze maand hebben bekogeld met eieren en daarbij flinke schade hebben aangericht. De geruchten gaan dat Bieber worstelt met meerdere drugsverslavingen.

De zanger heeft zich zaterdagavond vermaakt met een onbekende blondine. De zanger had zijn ogen in een nachtclub laten vallen op een dansende blonde vrouw en liet zijn beveiliger haar uit het publiek halen, vertellen ingewijden aan de Amerikaanse krant New York Post. De zanger was op een feest dat het tijdschrift Maxim had georganiseerd naar aanleiding van de Super Bowl, de ontknoping van het American footballseizoen.

"Justin had dertig beveiligers om hen heen en niemand mocht hem benaderen behalve de blonde vrouw", vertelt een ingewijde. "Hij wees haar aan in het publiek en een beveiliger scheen zijn zaklamp op haar om haar te laten komen. Justin negeerde iedereen en had de hele avond alleen maar ogen voor haar."

Volgens een ingewijde werd er niet gerookt, maar stonken Bieber en zijn aanhang naar wiet. Het Canadese tieneridool verliet de club samen met zijn date. De 19-jarige Bieber probeerde naar verluidt ook op andere Super Bowl-feestjes binnen te komen, maar werd geweigerd.