FOK! Wat een weer: Code OMGWTF!

Leef je nog? Mooi. Maar wat niet is kan nog komen! Vandaag zal de storm in kracht nog toenemen tot orkaanniveau, en de kans dat er een code OMGWTFBBQ! (rood) in zit is vrij groot. Blijf binnen, hou deuren en ramen gesloten en hoop op het beste. Hier een weersvoorspelling van buienradar van gistermiddag ter verduidelijking:

Ga dus niet naar buiten, tenzij het echt moet. En dan ook nog alléén in de warme beschutting van bijvoorbeeld een gestrande trein of een vliegtuig dat aan de grond blijft. Moet je toch de deur uit, is het handig de FOK!Stormhandleiding te checken. Die houden we vandaag up-to-date van de situatie op straat, op het spoor en in de lucht.

Morgen zwakt het allemaal wat af, en is de kans op zon al weer wat groter, maar het gaat met 9-12 graden wel wat kouder worden, en dat zal de rest van de week waarschijnlijk niet meer verbeteren.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen. Tot 4 november mag je deze foto's mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 AnitaHanjaab was even aan het uitwaaien in Wijk aan Zee
User AnitaHanjaab was even aan het uitwaaien in Wijk aan Zee.

User qtel heeft deze week een boswandeling gemaakt en kwam dit kleurrijke laantje tegen.
User qtel heeft deze week een boswandeling gemaakt en kwam dit kleurrijke laantje tegen.