Georgina Verbaan heeft Verliefd op Ibiza niet gezien

Georgina Verbaan heeft de film Verliefd op Ibiza nog niet gezien. De actrice speelt een rol in de gelijknamige tv-serie die is gebaseerd op de film. "Ik heb de film tot mijn schaamte nog niet gezien", zegt de actrice in het AD.

"Ik dacht gewoon: draaien op Ibiza? Dat lijkt me leuk", legt ze haar keuze voor de rol in de tv-serie uit. Verliefd op Ibiza kreeg kritiek te verduren omdat hij veel zou lijken op andere films van regisseur Johan Nijenhuis. "Ik snap dat mensen dat vergelijken. Weer Nijenhuis, weer in de zon", zegt de 34-jarige actrice, die eerder een rol had in de Nijenhuis-films Costa! en Volle Maan. De eerste aflevering van Verliefd op Ibiza wordt zaterdag uitgezonden.

Hoewel de actrice het leuk vond om voor de opnames op Ibiza te verblijven had ze wel heimwee naar haar 3-jarige dochter Odilia. "Ik bleef daar zo kort mogelijk, want ik wil zo veel mogelijk bij mijn dochter zijn." Verbaan kreeg Odilia met trompettist Rob van der Wouw. De twee gingen afgelopen zomer uit elkaar. "Mijn ex en ik hebben co-ouderschap en dat gaat echt heel goed."