FOK! wat een weer... Herfst

Goeiemorgen allemaal! Ik ben bang dat ik alleen maar kommer en kwel kan mededelen vandaag. Gisteren was het zeker in het westen van het land weer bijzonder regenachtig, want op veel plaatsen viel er daar tussen de tien en twintig millimeter regen. Ook in het oosten viel wat regen, maar dat stelde niet zo veel voor. Alleen in het zuidoosten heeft men nog even wat zon gezien.

Ook vandaag blijft grijs de hoofdkleur. Er valt gedurende de dag overal wel wat regen en de temperaturen beginnen met 11 tot 14 graden al wat te dalen. De wind neemt aan het einde van de dag wat toe en komt uit het noordwesten.

Ik hoef weinig toe te voegen aan wat ik de afgelopen dagen al vertelde: Kil en naar weer met geregeld buien. Daar is nog geen enkele verandering in gekomen.

Eigenlijk is het nergens in Europa lekker weer. Overal vallen wel buien. Alleen in het zuidoosten is het prima weer met temperaturen van rond de 30 graden.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Krabspin
 Dit is een Krabspin en dat is een beestje van anderhalve centimeter. We zien ook de verankeringsdraden die deze spin maakt, want deze soort maakt geen web. Veel dank aan Paddo voor deze mooie foto.