Black Ops II DLC beschikbaar voor PS3 en pc

De nieuwe DLC Call of Duty: Black Ops II Uprising is beschikbaar op PlayStation 3 en pc. Dit is de tweede DLC die Activision en Treyarch uitbrengen voor Call of Duty: Black Ops II en bestaat uit vier multiplayer maps en 'Mob of the Dead'.

Na de zombiemodus 'Call of the Dead', uit de oorspronkelijke Call of Duty: Black Ops, wordt in Call of Duty: Black Ops II Uprising uitgepakt met het nieuwe 'Mob of the Dead'. Gamers staan in dit zombie-avontuur in de schoenen van vier maffiabazen uit de tijd van de Amerikaanse drooglegging: Billy Handsome (Liotta), Al 'The Weasel' Arlington (Pantoliano), Salvatore 'Sal' DeLuca (Palminteri) en Michael 'Finn' O'Leary (Madsen). Het viertal zit vast in Alcatraz en komt er al snel achter dat het gevangenschap wel hun minste probleem is. Om te overleven moeten spelers langs zombie-gevangenen en zombie-bewakers, die samen met hen vastzitten op het gevangeniseiland.

Daarnaast introduceert Call of Duty: Black Ops II Uprising vier extra multiplayermaps:

  • Magma is een moderne Japanse gemeenschap waar lavastromen een weg door de stad banen na een vulkaanuitbarsting.
  • Encore vindt plaats op een verlaten muziekfestivalterrein in Londen en biedt talloze mogelijkheden voor gooi- en smijtwerk.
  • Vertigo bestaat uit futuristische hoogbouw in India en herbergt een hightech laboratorium.
  • Studio is een eigentijdse remake van 'Firing Range', de populaire multiplayer map uit de oorspronkelijke Call of Duty: Black Ops. Het biedt veel cinematografische thema’s uit Hollywood, van sciencefiction tot het Wilde Westen.

Call of Duty: Black Ops II Uprising is beschikbaar voor Call of Duty: Black Ops II met een adviesprijs van €14,99.