FOK! wat een weer...Daar gaan we weer!

Goedemorgen! Gaat het nu nog eens een keer lente worden of niet? Nee. Waarschijnlijk gaan we van de winter meteen over in de zomer, want normaal lenteweer zit er gewoon niet in. Het gaat gewoon weer een stuk kouder worden de komende dagen.

Vandaag begint dat al een beetje, want de wind heeft het noordoosten weer opgezocht en meteen daalt de temperatuur weer naar een graad of 5. In het zuiden en oosten valt er hierbij ook nog wat neerslag. Ik ben bang dat het vanochtend in deze gebieden best wel eens wit geworden kan zijn. In het noorden en westen valt er minder neerslag en daar breekt ook af en toe de zon even door. Later breiden deze opklaringen zich verder uit en zal het ook in het zuiden en oosten weer droog gaan worden.

Ik weiger dus pertinent om over de vooruitzichten te praten, want die slaan gewoon nergens op.

Vooruit, het is mijn plicht. Koude lucht gaat zich wederom over Europa uitspreiden en het is zelfs niet uitgesloten dat de temperatuur in het weekend niet boven het vriespunt uit zal komen. Het blijft hierbij wel meestal droog. Door het hogedrukgebied zal er weinig of geen ruimte zijn voor sneeuwval of andere ongemakken.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Licht wisselvallig
Een mooi voorbeeldje van licht wisselvallig weer. Qltel zag een afwisseling van mooie en minder mooie momenten. Het bleef wel droog.

Bewolkt
Dit is dan een voorbeeld van een minder mooi moment.

Hartefeld
Qltel wandelde in de omgeving van Hartefeld en kwam deze prachtige molen tegen. Ook de bovenste foto's zijn in deze omgeving gemaakt.