FOK! wat een weer...Overwegend bewolkt

Goedemorgen! Ook vandaag is het weer een overwegend bewolkte dag, maar de kans op regen is niet zo heel erg groot. De afgelopen nacht ontstond er plaatselijk mist en vooral in het noorden kan het vanmiddag wel eens lang een klein wereldje blijven. Elders in het land kan de zon er af en toe even doorheen komen.

Het is verder een rustige dag met slechts een zwakke tot matige wind uit het zuidoosten. Aan het einde van de middag gaat de wind wel wat toenemen. De temperatuur loopt vanmiddag op naar ongeveer 6 graden, maar in hardnekkige mist blijft het kwik iets achter. Morgen valt er vrij veel regen en in het noorden zou hierbij wel eens wat natte sneeuw tussen kunnen gaan zitten. Dit komt omdat wat koudere lucht wel héél dichtbij ons land komt te liggen, maar alleen Groningen en Friesland pakken daar net een staartje van mee.

Tegen het weekend zouden er wel eens grote verschillen kunnen voorkomen in ons land. In het zuiden is het dan vrij zacht, terwijl het in het noorden dan behoorlijk koud kan worden met temperaturen rond of iets onder het vriespunt. Met kerst loopt  de temperatuur echter weer op.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

HertenKlapMongeaul zag dat deze herten zich weinig aantrokken van de sneeuw en rustig bleven grazen.