Peniskanker door olijfolie in piemel

Een 50-jarige man zal zich voortaan nog wel een paar keer bedenken voor hij zijn jongeheer laat verlengen in een Thaise kliniek. De beste man heeft namelijk peniskanker opgelopen. De dokter had de paarsgepunte lans van de patiënt volgespoten met olijfolie.

De Thai, wiens naam wijselijk wordt stilgehouden, meldde zich zo'n vijf jaar geleden uit pure ontevredenheid bij een illegale kliniek. Hier vulde een beunhaas de leuter af met olijfolie en ging de man weer naar huis. Jarenlang genoot de man van de mogelijkheden van zijn enorme vleesknuppel, tot een halfjaar geleden.

Door een ongelukje kreeg de arme drommel een snee in zijn piemel, in plaats van zijn penis in een snee. Omdat hij niet naar de dokter ging, liep hij een infectie op. De eenogige slang van de man zwol snoeihard tot enorme proporties, tot deze de omvang van een kokosnoot had bereikt.

Uiteindelijk kwam de man terecht bij het ziekenhuis, waar peniskanker bij hem werd vastgesteld. Om zijn leven te redden, werd zijn hele penis afgehakt. Desondanks verspreidde de kanker zich naar diens buik en ballen. Zijn plasbuis hebben de artsen weten om te leiden naar zijn anus, zodat hij nu uit zijn kont plast.

Toch zijn de dokters er niet gerust op. Er is namelijk een grote kans dat de kanker zich in de toekomst nog verder zal verspreiden.