Vrouwen willen liefst lange piemel

Wij als mannelijke FOK!kers wisten het al langer, maar nu is het ook wetenschappelijk bewezen: vrouwen hebben het liefst een lange leuter tussen hun benen. Schrale troost als de jouwe niet minimaal 30 centimeter is: dit gaat alleen op voor sommige vrouwen en bepaalde soorten orgasmes.

In het kader van 'open deur' besloot psycholoog Stuart Brody van de Universiteit van West-Schotland 323 vrouwen te ondervragen over hun ideale paarsgepuntelanslengte. Hen werd gevraagd naar hun ervaringen met recente, vleselijke contacten tussen penis en vagina. Zo moesten de dames aangeven of de lengte van het mannelijk lid de mogelijkheid tot een vaginaal orgasme heeft beïnvloed.

Door de lengte van een gemiddelde penis van slechts 14,9 centimeter (haha) als maatstaf te nemen, moesten de ondervraagden bekennen of ze tijdens het neuken sneller een vaginaal orgasme kregen met een langere of een kleinere piemel. En verdomd, de uitslag bleek significant. De vrouwen die de afgelopen maand het vaakst een vaginaal orgasme bereikten, gaven ook aan dat zij de voorkeur gaven aan een flinke eenogige slang.