Boze fans schelden Madonna uit voor slet

Madonna heeft zich donderdagavond de woede van haar Franse fans op de hals gehaald. De Queen of Pop stapte na een optreden in Parijs al na 45 minuten van het podium.

Madonna's optreden begon rond 22.15 uur en was om 23.00 alweer afgelopen, schrijft entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter. Toen de zangeres ervandoor ging, ontstaken haar fans in woede. Zo werd Madonna onder meer uitgescholden voor 'salope', het Franse woord voor slet. Na de show verzamelden tientallen concertgangers zich voor het theater, waar ze hun geld terugeisten.

De zangeres veroorzaakte al eerder ophef in Frankrijk. Twee weken geleden werd ze aangeklaagd door Front National, de extreemrechtse partij van Marine Le Pen, omdat ze tijdens een concert een afbeelding van Le Pen met een hakenkruis op haar voorhoofd had getoond.

Tijdens haar optreden van donderdag maakte de 53-jarige zangeres duidelijk dat ze niet uit is op oorlog. "Ik weet dat een zekere Marine Le Pen erg boos op mij is. En het is niet mijn bedoeling om vijanden te maken, maar om tolerantie te promoten."