Panathinaikos meldt zich voor Schaars

Stijn Schaars is bezig aan zijn laatste seizoen bij AZ. De middenvelder van Oranje wordt volgens De Telegraaf gevolgd door Panathinaikos.

De Griekse topclub wil de international in de winterstop overnemen van AZ. Schaars heeft in Alkmaar een contract tot de zomer van 2012 en heeft aangegeven open te staan voor een vertrek. Op deze manier kan AZ nog wat aan hem verdienen.

Panathinaikos heeft onlangs nog een delegatie naar een wedstrijd van AZ gestuurd om Schaars beter te bekijken. Manager Antoniou heeft volgens het eerder genoemde medium ook al contact opgenomen met AZ.

Mocht Panathinaikos er niet in slagen om Schaars te halen, dan richt de club haar pijlen op Theo Janssen van FC Twente. Dat meldt het AD.

Panathinaikos werd vorig seizoen nog landskampioen en speelt derhalve dit seizoen in de Champions League. Erg succesvol zijn de Grieken niet in Europa. In de groep met Barcelona, FC Kopenhagen en Rubin Kazan staat Panathinaikos laatste met twee punten. In de competitie gaat het een stuk beter. Samen met Olympiakos Piraeus staat de club uit Athene bovenaan.