Meisje (12) filmt eigen verkrachting

Een twaalfjarig, Duits meisje heeft stiekem haar eigen verkrachting gefilmd. Het meisje heeft het filmpje vervolgens gebruikt als bewijs in de zaak tegen haar verkrachter, haar zeventigjarige stiefvader.

Het inmiddels dertienjarige meisje uit Müllheim is tussen 2006 en mei 2010 minstens zeventien keer verkracht. Omdat ze hier een eind aan wilde maken, installeerde ze een camera op haar slaapkamer en wachtte op een volgende verkrachting, die spoedig komen zou.

Hoewel haar stiefvader duidelijk in beeld komt, ontkent de zeventigjarige Griek Georgios alle aantijgingen. "Ik heb haar nooit verleid, zij mij eerder, ik zweer het", verklaarde hij via een tolk. "Ik kan me er niets van herinneren, ze moet iets in mijn drankje hebben gedaan."

"Ik wil jou. We gaan het nu doen meisje", zou de stiefvader voor iedere verkrachting hebben gezegd. De man wordt er ook van verdacht het meisje te hebben vastgebonden en met de dood te hebben bedreigd. In mei was het meisje er flauw van en plaatste een verborgen camera in haar slaapkamer, die een volgende verkrachting haarscherp vastlegde.

"Op de beelden kun je duidelijk zien wie de verkrachter is en wie het slachtoffer", aldus de rechter. Het meisje heeft de beelden de volgende dag aan haar leraar laten zien, waarna haar stiefvader direct werd gearresteerd. Omdat de Duitse Griek bleef ontkennen, moest het meisje gisteren urenlang getuigen, waarbij zij telkens haar teddybeer vastklemde.

Het meisje woont momenteel in een kindertehuis en is getraumatiseerd. De moeder is naar de andere kant van Duitsland gevlucht toen de zaak uitkwam. Een uitspraak in deze schokkende zaak wordt pas volgende week vrijdag verwacht.