Herenigd Take That plant monstertoer

Take That plant een monstertournee. De boyband, die donderdagavond bekendmaakte dat ook Robbie Williams weer van de partij is, wil volgend jaar zomer ruim vijftig concerten geven. Verschillende Britse media schrijven dat de jongens hiermee in totaal zo'n drie miljoen mensen live toe kunnen zingen.

"Het wordt de grootste show ooit van Take That", verklapt een ingewijde aan de Britse tabloid The Sun. "Het team dat eerder meewerkte aan hun tours is al ingelicht en broedt op spectaculaire ideeën."

De vijf heren verdienen naar verwachting aardig aan de reünie. De opbrengst wordt door Britse media geschat op zo'n tien miljoen pond per bandlid. Daarnaast verdienen Robbie Williams, Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald en Jason Orange ook aan de nieuwe plaat. Volgens geruchten brengt de reünie in totaal zo'n 75 tot honderd miljoen pond in het laatje.

Het nog titelloze nieuwe album van Take That moet in november in de winkelschappen liggen. Nu al wordt verwacht dat de plaat alle verkooprecords zal breken. Het schijfje komt precies twintig jaar na Take Thats eerste tv-optreden. Wat de herenigde band na de cd en toer gaat doen, is nog onduidelijk. Gefluisterd wordt dat Robbie zich slechts voor een jaar weer bij zijn oude band heeft gevoegd.

Herenigd Take That plant monstertoer
Herenigd Take That plant monstertoer (Foto: Novum)