Pieters: "PSV is er nog niet klaar mee"

PSV speelde gisteren gelijk tegen sc Heerenveen (2-2), waardoor uitzicht op de tweede plaats steeds meer vertroebelde. Toch durft Erik Pieters nog op de landstitel te hopen. De verdediger van PSV baalt, maar blijft ook strdijbaar.

"Zolang we in theorie nog kampioen kunnen worden, blijft het mogelijk", vertelt Pieters aan Voetbal International. "Misschien gebeuren er nog heel gekke dingen. Je mag het nog niet uit je hoofd zetten."

"Ik besef dat het erg lastig wordt, maar wil proberen het maximale uit het seizoen te halen", vervolgt Pieters. "Ik heb er de pest over in dat we niet van Feyenoord wonnen en dat de kans op het behalen van de titel en de tweede plaats steeds kleiner wordt. Maar we moeten er het beste van maken."

PSV staat momenteel op een derde plaats met zes punten achterstand op koploper FC Twente met nog twee wedstrijden te spelen. "In de resterende duels kun je niet in de put gaan zitten met het gevoel: We zijn er klaar mee. Zelfs als we als derde eindigen, heeft PSV gewoon een goed seizoen gedraaid."