Uitslag PSV - Feyenoord

PSV heeft vanmiddag dure punten laten liggen in de strijd om het kampioenschap. Tegen Feyenoord bleef het thuis 0-0. Met nog drie duels te gaan hebben de Eindhovenaren zeven punten achterstand op koploper FC Twente.

In de eerste helft was het voornamelijk PSV dat heerste. Feyenoord speelde zwak, maar voor de Eindhovenaren leverde het niet meer op dan een paar kleine kansjes via onder anderen Affelay en Bakkal. Na een half uur spelen was het Feyenoord dat dicht bij een treffer was. Wijnaldum raakte eerst de  lat en daarna werd de inzet van Bruins van de lijn gehaald.

In de tweede helft was de wedstrijd meer in evenwicht. De eerste grote kans was voor Wijnaldum maar hij stuitte op doelman Isaksson. PSV kreeg vervolgens twee grote kansen. De Vrij voorkwam een doelpunt van Dzsudzsák en invaller Toivonen schoot hoog over. Feyenoord kwam er nog wel een paar keer gevaarlijk uit maar de beste mogelijkheden waren voor de ploeg uit Eindhoven. Amrabat, Koevermans en wederom Toivonen slaagden er echter niet in om het verschil te maken waardoor het 0-0 bleef.