Yolanthe: mijn borsten veranderen

De borsten van Yolanthe Cabau van Kasbergen verschillen elke maand van grootte. Dat onthulde ze vandaag in RTL Boulevard. Oorzaak van de wisselende cupmaat is het eetgedrag van de presentatrice. Yolanthe doet de uitlatingen in het kader van haar nieuwe badpakkenlijn.

De foto's van Yolanthe in de door haar ontworpen badpakken riepen bij Bridget Maasland vragen op. Maasland vroeg Yolanthe of haar borsten altijd al zo groot waren. "Het is wel zo dat ze de ene maand wat groter zijn dan de andere maand. Het ligt eraan wat ik eet", luidde Yolanthes antwoord.

"Het is eigenlijk heel erg verschillend", omschrijft de 24-jarige Cabau van Kasbergen haar ontwerpen voor dit seizoen. "Er zitten badpakken bij die chique zijn. Met kettingen erop, zwart met paars. Een beetje een jetsetachtige look. Maar er zijn ook badpakken bij in Ibizastijl, een beetje hippieachtig."

Naast badpakken promoten is Yolanthe erg druk met haar voorgenomen huwelijk met voetballer Wesley Sneijder. De presentatrice hijst zich volgende week in haar eerste potentiële bruidsjurk. "Ik heb volgende week mijn eerste afspraak. Ik heb wel iets in mijn hoofd, maar ik weet niet of het haalbaar is. En ik kan niet te veel zeggen, want misschien kijkt Wesley dit terug."

"Mijn borsten verschillen elke maand van grootte" (foto: Novum)