Roda geeft Saeijs boete na kritisch interview

Jan-Paul Saeijs heeft vandaag een boete gekregen van zijn werkgever Roda JC. De verdediger had in Voetbal International enkele kritische uitspraken over de club uit Limburg en diens trainer Harm van Veldhoven.

"Ik ben gewoon heel eerlijk. Het interesseert me niet wat er dit jaar met Roda gebeurt", zei Saeijs, die aan zijn laatste seizoen bezig is bij Roda JC. "Aan Van Veldhoven moet ik eigenlijk nog steeds wennen", ging hij verder. "Ik vind bijvoorbeeld dat hij tactisch niet altijd de juiste keuzes maakt voor het team. Ik vind dat we het anders moeten doen en denk dat we dan meer punten zouden halen."

"Je mag best een eigen mening hebben, maar er zijn grenzen", reageert Veldhoven in De Limburger. "Dit kunnen we niet accepteren. Het is jammer dat dit gebeurd is, want na de zege op ADO hoop je op een rustige week."

Roda JC wil niet reageren over de hoogte van de boete die zij voor Saeijs hebben klaarliggen. Saeijs zal overigens wel bij de selectie zitten voor de wedstrijd aankomend weekend tegen Feyenoord.